Over Graydon

Graydon gelooft dat transparantie het vertrouwen tussen zakenpartners versterkt. Als ondernemingen een goed beeld hebben van de opportuniteiten die er zijn en de risico’s die ze lopen, ontstaat samenwerking, worden deals gesloten en groeien ideeën uit tot realiteit.

Graydon heeft als doel om een speelveld te creëren waarin organisaties floreren en economieën welvarend zijn.

Graydon

Betrouwbare zakelijke informatie

Graydon heeft vanaf de start geloofd in de kracht van bedrijfsinformatie. Door bedrijven relevante informatie te bieden, kunnen zij betere zakelijke beslissingen nemen en kunnen ze hun concurrentiepositie verstevigen.  In een wereld die gedomineerd wordt door technologie, is het onze ambitie om ons te onderscheiden door een innovatief vermogen en door het leveren van betrouwbare zakelijke informatie  

Waardevolle inzichten

We zijn vandaag omgeven door data. Deze data krijgt echter pas waarde als ze wordt opgeschoond, gevalideerd en verrijkt met informatie uit verscheidene andere bronnen. Maar daar stopt het bij Graydon niet. Door deze bewerkte en verrijkte informatie te interpreteren, kunnen we waardevolle economische, financiële en commerciële inzichten genereren die u in staat stellen om betere zakelijke beslissingen te nemen. We leveren u niet alleen de informatie, maar we zijn ook graag een business partner voor u die helpt waarde te creëren. 

Uw concurrentiepositie verstevigen

De effectiviteit van zakelijke beslissingen kan sterk beïnvloed worden door gebruik te maken van de juiste zakelijke informatie. Wij streven ernaar om onze klanten hierbij dagelijks te helpen. Of u nu nood hebt aan financiële of commerciële informatie, de bedrijfsinformatie van Graydon stelt u in staat om op uw risico’s te anticiperen en ze te verkleinen, u te helpen met compliance zaken en uw zakelijke reputatie te beschermen. Daarnaast helpen wij u om trends en marktopportuniteiten te identificeren. Doordat u hierop in een vroeg stadium kunt inspelen, kunt u uw concurrentiepositie verbeteren. 

 

Graydon zet data om in actiegerichte economische, financiële en commerciële inzichten die bedrijven in staat stellen om betere zakelijke beslissingen te nemen. 

Bekijk onze video

Lees meer

De verwerking van gegevens van ondernemers

Ontdek meer over hoe Graydon omgaat met de verwerking van gegevens van ondernemers. Hoe werkt dit en wat zijn de voordelen?