Oplossingen

Analytics & scores

Onmisbare inzichten om een krachtige strategie uit te tekenen voor uw bedrijf.

Met data op zich bent u niks. Het zijn de inzichten die u uit de analyses afleidt die strategisch het verschil maken. Inzichten in de vorm van scores en predictiemodellen helpen bedrijven om efficiënter te werken en een bloeiende toekomst uit te bouwen.

 
laptop
MEER DAN 130 JAAR INZICHTEN

Innovatief en relevant

Graydon levert al meer dan 130 jaar innovatieve inzichten aan bedrijven in de meest uiteenlopende sectoren. De relevante financiële, economische en commerciële informatie geeft organisaties houvast om de juiste strategische beslissingen te nemen. In ons kenniscentrum vindt u tal van publicaties terug over onze analyses en scores.

Naar het kenniscentrum

Analytics & scores

Analytics

Het gebruik van data is essentieel om efficiënt te kunnen werken en de juiste beslissingen te nemen. Grote hoeveelheden informatie leveren waardevolle inzichten op. Toch beschikken veel bedrijven nog niet over de juiste middelen om hun data om te zetten in interessante inzichten. Zonde, want juist door een correcte analyse van de data kan uw onderneming winstgevend groeien.

Met data-analyses krijgt u inzichten die u helpen om uw doelstellingen te realiseren. U krijgt inzicht in uw huidige markt, potentiële markten, uw klanten, klantgedrag en afwijkende patronen. En antwoorden op bijvoorbeeld de vragen welke cross-sell mogelijkheden u laat liggen, welke klanten nu echt het meest winstgevend zijn, waar u uw volgende vestiging moet oprichten. Want u wilt natuurlijk geen algemene analyses. U wilt net analyses en inzichten die specifiek zijn voor uw bedrijf en uw markt.

Onze data scientists gebruiken de juiste tools om het evenwicht te vinden tussen een overvloed aan data enerzijds en waardevolle inzichten anderzijds. Ze zijn gespecialiseerd in de verwerking en de visualisatie van data. Op basis van de beschikbare data maken ze analyses op maat om problemen gericht aan te pakken. Of toch om tenminste inzicht te geven in de achterblijvende resultaten. Met dat inzicht kunnen ze dan aan een concrete oplossing werken.

Scores

In de wereld van bedrijfsinformatie gaat het immers al lang niet alleen meer om kredietrapporten en het bepalen van de kredietwaardigheid. Het is geen sciencefiction, maar meer data, betere technologie en verfijnde algoritmes maken het vandaag mogelijk om eender wat te voorspellen. Steeds meer bedrijven en overheidsinstanties geloven in de moderne predictiemodellen, die uiteindelijk onze economie ten goede moeten komen.

Onze scores zijn uitgebreid getest en getoetst aan de realiteit. Ze verwijzen steeds naar ‘de kans dat …’. Het vervolg mag u zelf invullen. De predictiemodellen geven gebruikers een houvast. Ze signaleren bedrijven met ‘een hogere kans op’ en dat stelt bedrijven in staat om veel sneller en gerichter te schakelen. 

Resources

Beslis op basis van data