Oplossingen

Marketinginformatie

Data geven u inzicht, kennis en tot slot macht om krachtige strategieën te ontwikkelen en succesvolle projecten te realiseren.

U heeft up-to-date marktgegevens nodig om correcte verbanden te leggen en gefundeerde beslissingen te nemen. Maak een profiel van uw ideale klant, analyseer uw markt en bepaal het groeipotentieel. Kies voor gezonde klanten en leads die correct betalen en groeipotentieel in huis hebben om uw omzet en uw rentabiliteit te verhogen.

scare
Marktinformatie

Beschikt u over de juiste tools om geschikte nieuwe klanten te vinden? En om uw database te beheren?

In een concurrerende economie en uitdagende markten, krijgt u een voorsprong met behulp van de juiste middelen.

Lees onze blogs over markinformatie. 

Marketinginformatie

Decennia lang moesten marketeers en reclamemakers genoegen nemen met gebrekkige data. Het was alsof ze zich in open zee bevonden, zonder kaart of kompas.

Door de digitalisering, nieuwe hulpmiddelen en applicaties is dit veranderd. B2B-marketeers hebben data tot hun beschikking waarmee ze het gedrag van hun doelgroep kunnen doorgronden. De kunst is al die data te verzamelen om een volledig beeld te krijgen van de markt en de klant. Met nagenoeg realtime inzichten kunnen marketeers gegronde keuzes maken en sneller anticiperen. Maar data-driven marketing heeft u niet van vandaag op morgen. Het vraagt interne toewijding, een andere manier van denken, investeringen in technologie, de juiste data en analytische vaardigheden.

Voor zover we daar nog niet van overtuigd waren, bevestigden allerlei experts nog eens unaniem dat data onze toekomst zal beheersen. Wie niet meegaat met zijn tijd en niet profiteert van de mogelijkheden die inzichten uit data bieden, kan niet efficiënt bezig zijn. Wie blind is voor de veranderingen, is op termijn zelfs gedoemd om te verdwijnen.

Neem een vliegende start met de Graydon Market Information oplossingen. Data gebruiken om de efficiëntie te verhogen en de klant centraal te stellen, is overigens niet alleen weggelegd voor de happy few. Kleinere bedrijven hoeven niet aan de zijkant te blijven staan. Er zijn voldoende betaalbare hulpmiddelen om meteen aan de slag te gaan.

Meer informatie

Resources

Beslis op basis van data