Partners

Graydon partners

Graydon heeft vestigingen in Nederland, in België en in het Verenigd Koninkrijk en in deze landen is het tal van partnerships aangegaan. Op deze pagina vindt u alle partnerships terug. Gebruik de filters om het aanbod te verfijnen.

Onder onze partners bevinden zich zowel Commercial partners als Integration partners. De Commercial partners bieden de oplossingen van Graydon aan binnen hun community aan commercieel interessante voorwaarden. De Integration partners bieden de oplossingen van Graydon aan door middel van softwarepakketten en een rechtstreekse koppeling met de Graydon database.

Graydon partnerships
Onze partners

Ontdek al onze partners

Partnership Graydon - HelloFlex
HelloFlex
Integration partners
HelloFlex biedt personeelsintermediairs één software totaaloplossing om alle key werkprocessen te automatiseren. Van de werving en selectie van kandidaten, tot een contract maken, verlonen en factureren. Efficiënt, schaalbaar en in de cloud. Maak je werkdag leuker met onze software!
Website bezoeken
Graydon partnerships - Payt
Payt
Integration partners
Onze slimme debiteurenbeheer software automatiseert repetitieve taken, waardoor u zich kunt concentreren op belangrijkere zaken in uw bedrijf. Consistentie van de eerste factuur tot de laatste herinnering waarbij u volledige controle heeft over het proces.
Website bezoeken
Partnership Graydon - Goede Doelen Nederland
Goede Doelen Nederland
Commercial partners
Goede Doelen Nederland telt ruim 190 erkende goede doelen die op allerlei terreinen actief zijn. Samen zijn ze verantwoordelijk voor twee derde van de bestedingen aan maatschappelijke doelen door Nederlandse organisaties. Leden betalen gereduceerde tarieven.
Website bezoeken
Partnership Graydon - Vendorlink dashboard
Vendorlink
Integration partners
Met VendorLink contract- en leveranciersmanagement software  manage je al je leveranciersrelaties vanuit één plek en werk je direct samen met je leverancier in een veilige omgeving. Met als doel het continue verbeteren van de leveranciersprestaties en relatie.
Website bezoeken
Partnership Graydon - Unizo
Unizo
Commercial partners
UNIZO vertegenwoordigt als grootste ondernemersorganisatie van België 110.000 zelfstandige ondernemers, kmo’s en vrije beroepen en verdedigt hun belangen op alle niveaus. Als UNIZO-lid geniet je van tal van ledenvoordelen, aangeboden door onze partners.
Website bezoeken
Partnership Graydon - CIS Stichting Centraal Infomatie Systeem
Stichting Centraal Informatie Systeem (CIS)
Integration partners
CIS is de organisatie van en voor verzekeraars en hun gevolmachtigden. Ze ondersteunt zo goed als 400 deelnemers bij de optimalisatie van hun processen en maakt de benodigde afwegingen in acceptatie- en claimtrajecten.
Website bezoeken

Graydon partnerships

Bedrijfsinformatie voor iedereen

Graydon streeft ernaar om bedrijfsinformatie toegankelijk te maken voor alle bedrijven. Als bedrijven in hun relatie met klanten, leveranciers en prospects een goed beeld hebben van de kansen en risico's die ze lopen, dan kunnen ze de juiste beslissingen nemen. Die informatie en die kennis zijn noodzakelijk om op een gezonde basis zaken te kunnen doen, om financieel onbetrouwbare of ronduit malafide zakenrelaties te vermijden, om te groeien en om op die manier in alle transparantie mee te bouwen aan een welvarende economie.

Dankzij onze partnerships stellen we onze oplossingen voor een breed publiek beschikbaar, terwijl onze partners een toegevoegde waarde kunnen aanbieden.

Graydon partnerships

Voordelen

Graydon partnerships

De kracht van onze partnerships

Graydon biedt de meest betrouwbare, kwalitatieve en relevante bedrijfsgegevens aan. Het heeft daarnaast de expertise om die data te vertalen naar waardevolle en bruikbare inzichten. Het zijn deze inzichten die substantiële waarde toevoegen aan de proposities van onze partners, waardoor ze zich kunnen differentiëren en verder kunnen groeien.

Graydon partnerships

Samenwerken met Graydon

Interesse in een partnership met Graydon?

Als toonaangevende leverancier van data en inzichten staat Graydon open om samen te werken met complementaire organisaties.

We denken daarbij aan organisaties die hun leden of klanten ondersteunen om snelle en correcte zakelijke beslissingen te kunnen nemen, om risico's te minimaliseren of om fraude vroegtijdig te identificeren. Voelt u zich aangesproken? Neem dan meteen contact met ons op. Samen tekenen we de krijtlijnen uit om een langdurige samenwerking op te zetten.

Graydon partnerships