Oplossingen

Internationaal zakendoen

Groeien in het buitenland met behulp van uitgebreide internationale bedrijfsinformatie.

Veel ondernemers doen zaken in het buitenland. Het brengt uitdagingen en risico’s met zich mee, maar laat dat geen reden zijn om internationale groeikansen onbenut te laten. Wie de juiste vragen stelt, zich goed informeert en zijn gezond verstand gebruikt, kan de kansen grijpen die zich aanbieden. Lees meer over hoe u kunt profiteren van internationale bedrijfsinformatie.

woman 2
Internationaal zakendoen

Wist u dat?

Onze 'International Fresh Investigation'-service verzorgt rapporten over elk bedrijf, waar ook ter wereld!

Neem contact met ons op voor meer informatie

Internationaal zakendoen

Groeikansen zoeken in het buitenland en internationaal zaken gaan doen of toch maar niet? Dat is voor veel bedrijven een belangrijke vraag. Het antwoord is niet voor elke onderneming even gemakkelijk te geven.

In eigen land kent u de gewoonten, kent u uw klanten, vermijdt u een lastige (export)administratie, enzovoort. En toch: haalt u het maximum uit uw onderneming als u enkel binnen de veilige grenzen blijft? Ondernemen in het buitenland is nooit zonder risico’s geweest en u zult het risico ook nooit helemaal weg kunnen nemen. 

Afstand zorgt vaak voor onzekerheid. Verschillen in taal, cultuur en wetgeving maken het er niet gemakkelijker op. Maar of dat nu nationaal of internationaal is, als u goed geïnformeerd bent, kunt u kansen en uitdagingen zorgvuldig tegen elkaar afwegen om de juiste keuzes te maken. U moet weten of uw gesprekspartners (financieel) betrouwbaar zijn en wat er speelt op de markt die u op het oog heeft.

Kies dan ook voor een partner die u met kennis van zaken kan ondersteunen. Die de ervaring en de expertise en ook de tools in huis heeft  om van uw internationale plannen een succes te maken.

Log in op de groei van uw bedrijf

Succesverhalen
Alle succesverhalen
 • Vekoma

  "Checks bij een nieuwe langdurige samenwerking is voor ons essentieel."  
  Peter van Bilsen
  Division Manager Sales and Marketing, Vekoma
  Lees meer
  Vekoma Graydon success story international Business
 • PTS Ireland - Plumbing Trade Supplies

  "Graydon kon ons internationale kredietrapporten leveren om de Ierse markt te bedienen."
  Deborah Hegan
  Credit Control Team Leader, PTS Ireland
  Lees meer
  PTS Ireland & Graydon, een succesverhaal
Resources

Beslis op basis van data