Data-onderhoud & -verrijking

Bouw een database waar u blindelings op kunt vertrouwen

De meeste bedrijven werken met onvolledige of verouderde klanten- en prospectgegevens. Omdat medewerkers niet alle gegevens invoeren of wijzigingen door tijdsgebrek niet kunnen bijhouden. Een database die u niet dagelijks onderhoudt, vertoont na een jaar echter een foutmarge van dertig procent. Dat bemoeilijkt natuurlijk de conversie en de analyse van gegevens.

Graydon Marketing Information Cleansing Enrichment Prospecting Lead Generation
Data-onderhoud & -verrijking

Overtuig uzelf van de voordelen

Van een correcte en opgeschoonde database voor uw marketing- en salesactiviteiten.

Ontdek meer met een persoonlijke demo

Data-onderhoud & -verrijking

Graydon Cleansing & Enrichment

Elk bedrijf heeft één of meerdere databases waarin het (klant)gegevens bewaart. Steeds vaker zetten organisaties hun datasets in om verbanden te leggen, patronen te ontdekken, conclusies te trekken en hun beleid bij te sturen. Maar dan moeten ze wel up-to-date en volledig zijn.

Gegevens verzamelen en omzetten naar nuttige informatie, met de bedoeling gefundeerde beslissingen te nemen. Mooi, maar als u gegevens mist of over foutieve, verouderde informatie beschikt, dan trekt u foutieve conclusies en neemt u verkeerde beslissingen. Uw database dient dus permanent in orde te zijn.

Graydon Cleansing & Enrichment is dé oplossing om uw klantdatabase te actualiseren, te verrijken met essentiële ontbrekende of volledig nieuwe gegevens en permanent te onderhouden. Een database die altijd up-to-date is, verhoogt uw conversie en vormt de perfecte basis om analyses op uit te voeren. Want u heeft de juiste gegevens en weet dat u blind kunt vertrouwen op de conclusies.

Meer informatie

Succesverhalen
Alle succesverhalen
 • Douma Staal

  "Voordat we leveren aan een nieuwe klant, winnen we eerst informatie in over die partij via een kredietrapport."
  Marco Ringnalda
  Verantwoordelijk voor Finance en P&O bij Douma Staal
  Lees meer
  Douma Staal - Success Story
Resources

Beslis op basis van data