Graydon Analytics DataLab by John Swaab

Welkom in het Graydon Datalab

Dr. Analytics neemt u mee in de wereld van data

Wordt u soms ook overweldigd door de hoeveelheid data die er tegenwoordig beschikbaar is? Data bieden zoveel mogelijkheden, als u deze data tenminste op de juiste manier weet in te zetten. Maar waar moet u beginnen?

U bent zeker niet de enige die graag wil weten hoe data nu effectief omgezet kan worden naar actiegerichte inzichten. Daarom hebben we het Graydon Datalab ontwikkeld. In een aantal korte video’s neemt Dr. Analytics u mee in de wondere wereld van data. Hij legt op een eenvoudige manier uit wat data allemaal voor uw bedrijf kan betekenen, welke analyses er zoal mogelijk zijn en hoe deze nou precies werken.

Kijkt u mee?

[VIDEO 1] Introductie

Wat kunt u precies met data, en welke mogelijkheden en kansen biedt het u? In de introductievideo legt Dr. Analytics uit hoe u data optimaal kunt benutten en hoe u dit kunt toepassen in uw bedrijfsvoering.

[VIDEO 2] Risicoanalyse

Hoe weet u of het verantwoord is om krediet te verstrekken aan een bedrijf? Het is niet vanzelfsprekend dat alle leveranciers of klanten hun verplichtingen na kunnen komen. Dr. Analytics legt uit hoe u met de Risicoanalyse inzicht krijgt in de risico’s en kansen van uw portefeuille.

[VIDEO 3] Marktanalyse

Op welke segmenten kunt u zich het beste richten om uw marktaandeel te vergroten? Dr. Analytics laat zien hoe u met de Marktanalyse volledig inzicht krijgt in uw klantenportefeuille. Zo kunt u marktkansen ontdekken en gerichte beslissingen nemen.

[VIDEO 4] Sociaal Domein

Voor gemeentes kan het lastig zijn om te bepalen met wie er beter wel of geen contract kan worden aangegaan. Vooral nu in de zorg het oneigenlijk gebruik van overheidsgelden de laatste jaren enorm is toegenomen. Hoe spoort u dit tijdig op? Dr. Analytics legt uit hoe u inzicht krijgt in welke bedrijven opvallen, hoe hun netwerk eruit ziet en of er winst wordt gemaakt. Met deze analyse gericht op het sociaal domein krijgt u weer grip op de situatie.

[VIDEO 5] Leveranciersanalyse

Bent u voldoende op de hoogte van de risico’s binnen uw leveranciersportefeuille? Zo voorkomt u niet alleen mogelijke financiële- en reputatieschade, maar ontdekt u ook waar juist nieuwe kansen liggen. Neem een kijkje in het Graydon Datalab om te zien hoe de Leveranciersanalyse u hierbij kan helpen.

[VIDEO 6] XSeptionsanalyse

Bent u in staat om fraude tijdig te detecteren? Zijn uw processen omtrent customer due diligence op orde? Kortom, heeft u een volledig beeld van de partijen met wie u zaken doet? Wanneer u uw hele netwerk in kaart brengt, heeft u zicht op zowel de risico’s als kansen. Met onze unieke XSeptionsanalyse krijgt u inzicht in opvallende zaken binnen het netwerk van uw relaties. Dr. Analytics legt u graag uit hoe deze analyse precies werkt.

[VIDEO 7] Data ecosysteem

Bent u op de hoogte van het data ecosysteem? Wanneer u deze optimaliseert en juist benut, kunt u verbanden leggen, patronen ontdekken en weloverwogen bedrijfsbeslissingen nemen. Wat het data ecosysteem precies inhoudt en hoe het precies in elkaar zit legt Dr. Analytics aan de hand van verschillende onderdelen uit in het Graydon Datalab.

Wilt u weten welke analyse op dit moment interessant is voor uw organisatie? Vraag dan op onze website een trial aan.

Vraag gratis trial aan

Andere Videos