datacenter

Scan gratis uw zakelijke relaties op kansen en risico’s

Snel en eenvoudig inzichtelijk wat de kwaliteit van uw data(base) is.

De gratis datascan geeft u inzicht in onder andere:

  • De kwaliteit van uw database
  • Credit score, kans op opheffing en groeipotentieel. Binnen uw klantenportefeuille, in vergelijking met de gehele markt.
  • Marktpenetratie. Waar valt nog winst te behalen en hoe ziet uw ideale klantenportefeuille er uit?
  • XSeptions. Hoeveel uitzonderlijke kenmerken bevinden zich in uw klantenportefeuille?
  • Wat is de impact van de COVID-19 pandemie op uw klantenportefeuille?

Wilt u gebruik maken van deze gratis scan, vul dan het formulier in!

Vul uw gegevens in

Analyseer, identificeer en acteer op de inzichten binnen uw database

Hoe vaak neemt u uw zakelijke relaties (klanten, leveranciers) goed onder de loep? Te vaak zien we dat klanten enkel gecheckt worden wanneer een nieuwe zakenrelatie aangegaan wordt. Eenmaal klant, verwatert de controle en gebeurt het zelfs dat klanten, leveranciers of debiteuren nooit meer gecontroleerd worden. Om dit te verbeteren hebben wij de Graydon Data Scan ontwikkeld.

Hierbij analyseren wij gratis uw klantbestand, geven wij u inzicht in de kwaliteit van uw data, identificeren wij kansen en risico’s en hoeft u hier enkel nog maar naar te acteren.

De kwaliteit van uw database

Data veroudert snel. Jaarlijks muteert 30% tot 40% van de gegevens in uw database. Bedrijven verhuizen, fuseren of veranderen van naam en contactpersonen veranderen van baan. Om nog maar niet te spreken van de financiële gegevens, deze veranderen in nog hoger tempo.

Vervuilde data kosten bedrijven wereldwijd enorm veel geld. Bovendien lopen zij hierdoor winst mis, omdat ze concurrenten die slimmer met data en analytics omgaan, voor moeten laten gaan. Blijf uw concurrenten voor en optimaliseer de kwaliteit van uw database.

Met de Graydon Data Scan bieden wij u kosteloos en vrijblijvend belangrijke inzichten die u helpen met datagedreven ondernemen.

Bekijk de leaflet