Master Data Management
Terug naar overzicht
blog

Graydon wint prijs voor dé nr. 1 in Credit Management

Graydon tot de top van financiële dienstverleners

Management Team doet elk jaar onafhankelijk onderzoek onder Nederlandse leidinggevenden en beslissers op financieel gebied. Zij vragen hen met welke bedrijven zij zelf goede ervaringen hebben en welke ze aan collega’s zouden aanbevelen. In totaal zijn bijna 1.900 aanbevelingen gedaan.

Dit jaar is Graydon wederom benoemd tot de nr. 1 in de categorie Credit Management. Daarnaast is Graydon, samen met Rabobank, ABN Amro, Ernst & Young, Nationale-Nederlanden, Zwitserleven, Interpolis, en Loyens & Loeff benoemd tot beste financial van 2012.

Voldoen aan eisen van de klant

Eerder deze maand kreeg Graydon al als één van de eerste kredietinformatie bureaus het certificaat voor ISO 9001 uitgereikt. Daarmee is aangetoond dat Graydon zorg draagt voor kwaliteit die voldoet aan de eisen van de klant.

Klant centraal

In een reactie op de onderzoeksresultaten zoekt Saskia van den Boom, woordvoerder van Graydon, de verklaring voor het succes in het centraal plaatsen van de klant. ´Wij blijven continu innoveren, zodat onze klanten op alle mogelijke manieren de beste business oplossingen krijgen.´

Gelijkaardige publicaties
Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf permanent geïnspireerd dankzij ...