Graydon_market_information.jpg

Graydon Market Data

Focus enkel op de juiste bedrijven en prospecten.

Vandaag is data essentieel om de juiste zakelijke beslissingen te nemen. Indien u niet over correcte data beschikt, loopt u inkomsten mis. Met Graydon Market Data vindt u snel en eenvoudig financieel gezonde bedrijven binnen uw doelgroep.

Maak uw selecties rechtstreeks in onze up-to-date database met alle Nederlandse bedrijven, zelfstandigen en verenigingen. Kies de sectoren en de grootte van bedrijven die overeenkomen met uw doelgroep. Baken tot slot het geografische gebied af dat u wilt bereiken. Het systeem berekent meteen hoeveel bedrijven voldoen aan uw selectie. Te veel of te weinig? Met enkele muisklikken stuurt u uw selectie eenvoudig bij. Download de up-to-date database en deel ze meteen met uw sales- en marketingteams.

Graydon Market Data geeft de financiële gezondheid van de geselecteerde bedrijven weer aan de hand van unieke scores. Zorg ervoor dat uw kostelijke marketing- en salesinspanningen lonen door u te richten op gezonde en kredietwaardige prospecten die een maximale ROI opleveren. Uw selectie zal misschien kleiner zijn als u zwakke organisaties uitsluit, maar de kwaliteit en de conversie zal vele malen hoger liggen.

Meer weten? Vul het formulier in, dan neemt één van onze specialisten meteen contact met u op.

Vul uw gegevens in

Graydon Market Information

Data geven u inzicht, kennis en tot slot macht om krachtige strategieën te ontwikkelen en succesvolle projecten te realiseren.

U heeft up-to-date marktgegevens nodig om correcte verbanden te leggen en gefundeerde beslissingen te nemen. Maak een profiel op van uw ideale klant, analyseer uw markt en bepaal het groeipotentieel. Kies voor gezonde klanten en leads die correct betalen en groeipotentieel in huis hebben om uw omzet en uw rentabiliteit te verhogen.

Ik wil gezonde klanten en leads

Ik wil een up-to-date database

Bekijk ook onze introductievideo