Graydon_market_information.jpg

Graydon Cleansing & Enrichment

De meeste marketing- en salesdepartementen werken met onvolledige of verouderde lijsten omdat medewerkers niet alle gegevens invoeren of wijzigingen door tijdsgebrek niet kunnen bijhouden. En dat is jammer, want een database die u niet dagelijks onderhoudt, vertoont na een jaar een foutenmarge van minstens tien tot wel dertig procent. 

Graydon Cleansing & Enrichment helpt u om uw bedrijfsdatabase opnieuw te vervolledigen en verder te verrijken. Deze intelligente tool optimaliseert uw lijst door hem aan te vullen met essentiële ontbrekende gegevens of volledig nieuwe elementen. Vul uw salesfunnel met opportuniteiten door up-to-date en volledige financiële en bedrijfsdata te gebruiken.

Een rijke database

U maakt uw adressenbestand zoveel ‘rijker’ door er gegevens aan toe te voegen. Een adres, een telefoonnummer, een e-mailadres, een financiële score, het aantal werknemers, … Het laat u toe om klanten en prospecten in te delen in verschillende categorieën en hen op een aangepaste manier te benaderen.

Een database die permanent up-to-date is, is ook een perfecte basis om verdere analyses op uit te voeren. U heeft dan de juiste gegevens en weet dat u kunt vertrouwen op de conclusies.

Meer weten? Vul het formulier in, dan neemt één van onze specialisten meteen contact met u op.

Vul uw gegevens in

Graydon Market Information

Data geven u inzicht, kennis en tot slot macht om krachtige strategieën te ontwikkelen en succesvolle projecten te realiseren.

U heeft up-to-date marktgegevens nodig om correcte verbanden te leggen en gefundeerde beslissingen te nemen. Maak een profiel op van uw ideale klant, analyseer uw markt en bepaal het groeipotentieel. Kies voor gezonde klanten en leads die correct betalen en groeipotentieel in huis hebben om uw omzet en uw rentabiliteit te verhogen.

Ik wil gezonde klanten en leads

Ik wil een up-to-date database

Bekijk ook onze introductievideo