Graydon_city_lights_data_integration_API.jpg

Data-Integratie

Op eender welk moment de meest recente bedrijfsgegevens in uw vertrouwde systemen.

Up-to-date bedrijfsgegevens en beproefde scores integreren in eender welke applicatie waar u dagelijks mee werkt? Leg dan via API's snel en eenvoudig een rechtstreekse koppeling met de unieke Graydon database om meerwaarde toe te voegen aan uw vertrouwde systemen.

7 goede redenen om API's te gebruiken

  • Relevante informatie rechtstreeks in uw vertrouwde omgeving
  • Volledige en altijd up-to-date bedrijfsinformatie
  • Snel en gebruiksvriendelijk
  • Minder kans op fouten
  • Gecontroleerde hoeveelheid data
  • Geavanceerde techniek
  • Eenvoudige installatie

Maak kennis met onze API’s en integreer up-to-date bedrijfsdata meteen in uw vertrouwde systemen.

Bekijk al onze API's

Meer weten? Vul het formulier in, dan neemt één van onze specialisten meteen contact met u op.

Vul uw gegevens in

Wat is een API?

Een Application Programming Interface of API vormt de schakel tussen verschillende systemen, databases en apparaten. Het fungeert als het ware als zender, ontvanger en vertaler van berichten. De API stuurt data van de ene plek naar de andere en laat software met elkaar communiceren. Het jaar van de API (2017 volgens Forbes) ligt overigens al even achter ons. Een API is dus zeker niet nieuw, maar het gebruik ervan is ondertussen wel geëxplodeerd en groeit nog steeds. De vraag is dan ook niet zozeer of u deze technologie zal moeten volgen, maar eerder wanneer u dit zal doen.

De API's van Graydon

Graydon beschikt over een enorme database met bedrijfsinformatie en (voorspellende) scores. Alle gegevens kunnen via API's ontsloten worden in uw eigen systemen. Eenmaal gekoppeld, hebben alle afdelingen binnen uw bedrijf meteen toegang tot de meest recente data. Kortom, met de API’s van Graydon integreert u snel en eenvoudig bedrijfsgegevens en scores in de systemen en de applicaties waar u vertrouwd mee bent.

Kijk voor de technische details ook op www.graydon.io

[VIDEO] Graydon API's