Graydon & P-services, een succesverhaal

P-services

“De expertise van Graydon is onmisbaar voor de uitzendsector”

Graydon at work

Ruim twee jaar geleden ging het team van P-services, specialist in personeelsbeheer, op zoek naar een partner die een betrouwbare kredietwaardigheidstoets kon aanbieden. Vincent Vonk, Manager Finance & Control bij P-services, vond in Graydon een ideale speler. Hij ging een samenwerking aan die meer dan succesvol zou blijken.

Voorfinanciering

P-services is een uitzendorganisatie, die verschillende diensten voor zijn rekening neemt. Zo regelt het de werving en de selectie van het juiste personeel voor honderden klanten, zowel intermediairs als directe klanten. Dat levert een uitgebreide database met financiële en administratieve gegevens op. Na enkele jaren ontstond bij Vincent Vonk en zijn collega’s dan ook de nood aan een efficiënt systeem, om de vele (financiële) gegevens bij te houden en ze vervolgens in overzichtelijke data te gieten.

“In onze sector is voorfinanciering een belangrijk aspect. We gingen daarom op zoek naar een bedrijf dat betrouwbare en heldere kredietwaardigheidstoetsen kon voorleggen van onze klanten”, vertelt Vincent. “Al snel kwamen we uit bij Graydon. Een grote speler, maar ook een bedrijf waar we meteen een goed gevoel bij hadden.”

Sterke brainstorming

Graydon nam deze opdracht graag aan en verzorgt voor P-services onder andere de betaalbeoordelingen en de kwalificering van potentiële klanten.

“We hebben dankzij die lastenverlichting al ruim twee jaar meer rust in onze bedrijfswerking”, zegt Vincent. “En bovendien hebben we een geweldige opwaartse spiraal gemerkt in onze samenwerking met Graydon. De band met onze accountmanager, Stefanie, is alsmaar sterker geworden. Zij zorgde onder andere voor brainstormmomenten waarin het team van Graydon echt met ons meedacht. Daarnaast betrok ze de juiste partners in het samenwerkingsproces, zodat eventuele problemen vlekkeloos opgelost werden.”

Kennis van het vak

Graydon voorzag een koppeling die ontzettend veel meerwaarde toevoegde aan het abonnement van P-services, zonder extra kosten.

“We zijn heel blij dat zulke oplossingen mogelijk zijn”, aldus Vincent. “En ook aan de technische kant hebben de medewerkers van Graydon het vak perfect in de vingers. Hierdoor zijn we verzekerd van goed werkende systemen, die onze boekhouding tiptop in orde houden.”

Gebruik van externe data door Graydon

Vrijwel alles kan tegenwoordig omschreven worden in termen van data. Graydon maakt gebruik van externe data om uitzendklanten inzicht te geven in vraag en aanbod op de bedrijfsmarkt.

Ook bieden data de mogelijkheid om risicoberekeningen te maken. Ideaal voor wie op het punt staat om een klant aan te nemen, een partnerschap aan te gaan of een bepaalde trend wil najagen met zijn of haar bedrijf.

Doordat Graydon zoveel mogelijk gegevens verzamelt over individuele bedrijven, ontstaat er een steeds breder inzicht in de sectoren waar die bedrijven toe behoren. Al die leads vormen de arbeidsmarktdata van vandaag. Een geweldige bron van informatie dus, waar uitzendorganisaties zoals P-services hun voordeel mee kunnen doen.

Optimalisatie

Omdat P-services inmiddels alle Graydon-data in zijn systeem heeft geïntegreerd, is er een deur geopend richting de verdere digitale optimalisatie van de bedrijfswerking en de boekhouding.

“Dankzij het gebruik van externe data zijn we nu in staat om de markt nog beter in te zien. De expertise van Graydon is voor de uitzendsector dan ook van grote waarde. We kunnen de dienstverlening van Graydon van harte aanbevelen aan iedereen binnen onze sector”, sluit Vincent af. 

P-services in het kort

Ruim 18 jaar dé EXPERT IN PERSONEELSBEHEER

Gevestigd in BARNEVELD, HEERENVEEN en OSS

GESPECIALISEERD IN uitzenden, payroll, personeels- en salarisadministratie, verzuimbegeleiding en HR-advies

BIEDEN backofficedienstverlening aan intermediairs

WEBSITE: https://www.p-services.nl/

Heeft u, net zoals P-services, interesse in de uitbreiding van uw kennis? Wilt u daar graag actiegerichte inzichten op basis van relevante data bij gebruiken? Graydon helpt u graag met de juiste toepassingen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de vele voordelen! 

Gelijkaardige publicaties