Partnership Graydon - Accountancy Gemak
Accountancy Gemak & Software Gemak (an Exact company)
Integration partners
Accountancy Gemak is leverancier van verrassend slimme softwareoplossingen voor accountants en hun klanten. Ruim 5.500 accountants- en administratiekantoren vertrouwen op ons voor de ondersteuning van hun primaire werkprocessen.
Website bezoeken
Partnership Graydon - AFAS Software
Afas Software
Integration partners
AFAS Software ontwikkelt innovatieve bedrijfssoftware die er naar streeft alle administratieve processen te automatiseren in één en hetzelfde softwarepakket. Van financieel tot HRM, documentmanagement tot CRM en projecten. Efficiëntie verzekerd!
Website bezoeken
Partnership Graydon - CollectOnline
CollectOnline
Integration partners
Gebruiksvriendelijke online software voor credit management. Automatiseer en centraliseer credit management met de allernieuwste debiteurenbeheer software. Geen individuele opvolgingen of terugkerende taken meer. Laat dunning online het voor jou doen.
Website bezoeken
Partnership Graydon - ESC
ESC
Integration partners
ESC ontzorgt bedrijven en organisaties met passende ICT oplossingen. Creëer je ideale, digitale, hybride werkplek. Maak je bedrijf performanter en betrouwbaarder met onze ICT-oplossingen. Integreer je ERP, CRM of andere bedrijfsoplossingen met Graydon.
Website bezoeken
Partnership Graydon - Harmoney
Harmoney
Integration partners
Harmoney biedt een geavanceerd en grensoverschrijdend platform met oplossingen om complexe onboarding- en compliance-processen te stroomlijnen en te automatiseren binnen de sectoren verzekeringen, vermogensbeheer en zakelijk bankieren.
Website bezoeken
Partnership Graydon - iController
iController
Integration partners
Om wanbetalingen te voorkomen is accurate, unieke en actuele informatie cruciaal voor de credit management strategie van elk bedrijf. Optimaliseer uw credit management met een klantgerichte, efficiënte en uiterst professionele applicatie van iController.
Website bezoeken
Partnership Graydon - Organi
Organi
Integration partners
Organi is een IT-dienstverlener gespecialiseerd in sectorspecifieke totaaloplossingen (software, hardware en IT services) binnen 4 marktsegmenten: gerechtsdeurwaarders, boekhouding- & accountantskantoren, handel & industrie en logistiek & douane.
Website bezoeken
Partnership Graydon - Rombaut Digital Silverblade
Rombaut Digital
Integration partners
Rombaut ontwikkelde met Silverblade software voor gerechtsdeurwaarders. Het opteert voor een volledige integratie van partners binnen de applicatie. Met Graydon streeft het naar een zo uitgebreid en geautomatiseerd mogelijke samenwerking voor het clienteel.
Website bezoeken
Partnership Graydon - CIS Stichting Centraal Infomatie Systeem
Stichting Centraal Informatie Systeem (CIS)
Integration partners
CIS is de organisatie van en voor verzekeraars en hun gevolmachtigden. Ze ondersteunt zo goed als 400 deelnemers bij de optimalisatie van hun processen en maakt de benodigde afwegingen in acceptatie- en claimtrajecten.
Website bezoeken
Partnership Graydon - Vendorlink dashboard
Vendorlink
Integration partners
Met VendorLink contract- en leveranciersmanagement software  manage je al je leveranciersrelaties vanuit één plek en werk je direct samen met je leverancier in een veilige omgeving. Met als doel het continue verbeteren van de leveranciersprestaties en relatie.
Website bezoeken