Partnership Graydon - Agoria
Agoria
Commercial partners
Agoria baant het pad voor alle technologisch geïnspireerde bedrijven in België die door de ontwikkeling of toepassing van innovaties vooruitgang in de wereld nastreven. De organisatie verenigt bijna 2000 technologiebedrijven, waarvan 70 procent kmo’s. 
Website bezoeken
Partnership Graydon - Bouwunie
Bouwunie
Commercial partners
Met Bouwunie ga je zonder kopzorgen de toekomst tegemoet. We trekken bij overheden aan de bel en kloppen op de tafel als het nodig is. Wil je correct geïnformeerd zijn en deel uitmaken van een sterke community van bouwprofessionals? Kies dan voor Bouwunie.
Website bezoeken
Partnership Graydon - Freelancers in Belgium groups
Freelancers in BE
Commercial partners
Het doel van deze community is om freelancers in België te ondersteunen en hun leven te vereenvoudigen. Leden delen hun ervaringen en komen meer te weten over best practices en middelen om een freelance business te starten en naar een hoger niveau te tillen.
Website bezoeken
Partnership Graydon - Unizo
Unizo
Commercial partners
UNIZO vertegenwoordigt als grootste ondernemersorganisatie van België 110.000 zelfstandige ondernemers, kmo’s en vrije beroepen en verdedigt hun belangen op alle niveaus. Als UNIZO-lid geniet je van tal van ledenvoordelen, aangeboden door onze partners.
Website bezoeken
Partnership Graydon - Goede Doelen Nederland
Goede Doelen Nederland
Commercial partners
Goede Doelen Nederland telt ruim 190 erkende goede doelen die op allerlei terreinen actief zijn. Samen zijn ze verantwoordelijk voor twee derde van de bestedingen aan maatschappelijke doelen door Nederlandse organisaties. Leden betalen gereduceerde tarieven.
Website bezoeken