Graydon partners

Partnership Graydon - Accountancy Gemak
Accountancy Gemak & Software Gemak (an Exact company)
Integration partners
Accountancy Gemak is leverancier van verrassend slimme softwareoplossingen voor accountants en hun klanten. Ruim 5.500 accountants- en administratiekantoren vertrouwen op ons voor de ondersteuning van hun primaire werkprocessen.
Website bezoeken
Partnership Graydon - AFAS Software
Afas Software
Integration partners
AFAS Software ontwikkelt innovatieve bedrijfssoftware die er naar streeft alle administratieve processen te automatiseren in één en hetzelfde softwarepakket. Van financieel tot HRM, documentmanagement tot CRM en projecten. Efficiëntie verzekerd!
Website bezoeken
Partnership Graydon - Agoria
Agoria
Commercial partners
Agoria baant het pad voor alle technologisch geïnspireerde bedrijven in België die door de ontwikkeling of toepassing van innovaties vooruitgang in de wereld nastreven. De organisatie verenigt bijna 2000 technologiebedrijven, waarvan 70 procent kmo’s. 
Website bezoeken
Partnership Graydon - Bouwunie
Bouwunie
Commercial partners
Met Bouwunie ga je zonder kopzorgen de toekomst tegemoet. We trekken bij overheden aan de bel en kloppen op de tafel als het nodig is. Wil je correct geïnformeerd zijn en deel uitmaken van een sterke community van bouwprofessionals? Kies dan voor Bouwunie.
Website bezoeken
Partnership Graydon - CollectOnline
CollectOnline
Integration partners
Gebruiksvriendelijke online software voor credit management. Automatiseer en centraliseer credit management met de allernieuwste debiteurenbeheer software. Geen individuele opvolgingen of terugkerende taken meer. Laat dunning online het voor jou doen.
Website bezoeken
Partnership Graydon - ESC
ESC
Integration partners
ESC ontzorgt bedrijven en organisaties met passende ICT oplossingen. Creëer je ideale, digitale, hybride werkplek. Maak je bedrijf performanter en betrouwbaarder met onze ICT-oplossingen. Integreer je ERP, CRM of andere bedrijfsoplossingen met Graydon.
Website bezoeken
Partnership Graydon - Freelancers in Belgium groups
Freelancers in BE
Commercial partners
Het doel van deze community is om freelancers in België te ondersteunen en hun leven te vereenvoudigen. Leden delen hun ervaringen en komen meer te weten over best practices en middelen om een freelance business te starten en naar een hoger niveau te tillen.
Website bezoeken
Partnership Graydon - Harmoney
Harmoney
Integration partners
Harmoney biedt een geavanceerd en grensoverschrijdend platform met oplossingen om complexe onboarding- en compliance-processen te stroomlijnen en te automatiseren binnen de sectoren verzekeringen, vermogensbeheer en zakelijk bankieren.
Website bezoeken
Partnership Graydon - iController
iController
Integration partners
Om wanbetalingen te voorkomen is accurate, unieke en actuele informatie cruciaal voor de credit management strategie van elk bedrijf. Optimaliseer uw credit management met een klantgerichte, efficiënte en uiterst professionele applicatie van iController.
Website bezoeken
Partnership Graydon - Organi
Organi
Integration partners
Organi is een IT-dienstverlener gespecialiseerd in sectorspecifieke totaaloplossingen (software, hardware en IT services) binnen 4 marktsegmenten: gerechtsdeurwaarders, boekhouding- & accountantskantoren, handel & industrie en logistiek & douane.
Website bezoeken