Graydon Credit Reports

Op zoek naar een kredietrapport?

Wanneer u zaken doet, wilt u er zeker van zijn dat uw klanten hun rekeningen betalen. Helaas krijgt elk bedrijf te maken met wanbetaling. Dit heeft een directe impact op uw cashflow en bedrijfsresultaat. Met een Graydon Credit Report heeft u toegang tot de meest actuele en betrouwbare kredietinformatie. U krijgt zo snel inzicht in hoe uw zakenrelaties er financieel voor staan, wat de kredietwaardigheid is en hoe groot de kans op wanbetaling is. 

Twee maanden gratis proberen? Start uw gratis proefabonnement

Wat mag u verwachten van onze kredietrapporten?

  • Altijd alle beschikbare gegevens, relevant en betrouwbaar
  • Inzicht in de kredietwaardigheid van klanten en prospects
  • Actuele bedrijfsgegevens en inzicht in concernstructuren
  • Een analyse van het betaalgedrag
  • Rapportcijfers over de liquiditeit van het bedrijf (schulden, omzet en andere financiële risico's)
  • Innovatieve scores (incl. Groeiverwachting en Kans op opheffing) en unieke inzichten

Bekijk hier in detail wat u in onze kredietrapporten terugvindt.

Contact

Voor meer informatie over deze oplossing kunt u contact met ons opnemen door het formulier in te vullen, door te mailen naar verkoop@graydon.nl of door te bellen naar 070 38 44 600

Laat uw gegevens achter zodat onze specialisten u kunnen contacteren

Snel en gemakkelijk inzicht in kredietinformatie met Graydon Credit Reports

Als u op zoek bent naar actuele en betrouwbare kredietinformatie over uw zakenrelaties, kiest u voor Graydon Credit Reports. Met onze kredietrapporten heeft u grip op uw financiële risico’s, bouwt u aan financieel gezonde relaties en voorkomt u onnodige afschrijvingen. U krijgt naast financiële gegevens, NAW gegevens en de bedrijfsstructuur van uw (potentiële) zakenrelaties, ook inzicht in de toekomst met scores als de kans op opheffing en de groeiverwachting.

Daarnaast kunt u eenvoudig en snel bedrijven opzoeken met onze tool, Graydon Insights. U kunt verschillende zoektermen invullen in de zoekbalk, zo kunt u nog makkelijker een bedrijf vinden. Door de frisse lay-out ziet u ook in 1 oogopslag de belangrijkste informatie.

Waarom kiezen voor Graydon?

We geloven dat transparantie het vertrouwen tussen zakenpartners versterkt. Als ondernemingen een goed beeld hebben van de opportuniteiten die er zijn en de risico’s die ze lopen, ontstaat samenwerking, worden deals gesloten en groeien ideeën uit tot realiteit.

"Graydon Insights  is een veel moderner, kleurrijker en gebruiksvriendelijker systeem, waar wij met veel plezier mee aan de slag gaan."
Vanessa Wouters
Finance Manager - Synergie

U krijgt inzicht in financiële kansen en risico’s, maar ook unieke inzichten over de impact van de corona-pandemie. Daarmee kunt u een trefzeker beleid vormen zonder dat er onnodig veel economische schade plaatsvindt. Juist in deze tijd is het cruciaal om mogelijke risico’s in kaart te brengen en deze permanent te monitoren.

  • Graydon levert al meer dan 130 jaar relevante bedrijfsinformatie om weloverwogen financiële en commerciële beslissingen te nemen.
  • Elk jaar verwerken wij meer dan 7,5 miljoen betalingservaringen van 4 miljoen debiteuren verspreid over alle sectoren. Dit maakt onze scores en inzichten uniek. 
  • Op internationaal vlak vallen we terug op een netwerk van 130 internationale databases in meer dan 160 landen en informatie over meer dan 90 miljoen bedrijven.
  • We genieten het vertrouwen en werken we samen met overheden, de academische wereld en verschillende organisaties zoals NBBU, NVM, LexisNexis, BOVAG, Microsoft enzovoort.

Probeer een gratis proefabonnement

Met onze Credit Management oplossing checkt u snel hoe uw zakenrelaties er financieel voor staan, wat de kredietwaardigheid is en hoe groot de kans op wanbetaling is. Wij bieden ook monitoring zodat u geïnformeerd wordt op het moment dat een van uw debiteuren minder kredietwaardig wordt. Zo beperkt u risico's en voorkomt u ongewenste afschrijvingen.

Bekijk een voorbeeldrapport

Tip: klik op de tooltips in het rapport voor meer informatie.

Bekijk hier de meest gestelde vragen over Graydon Insights

In deze FAQ behandelen wij meest voorkomende vragen rondom Graydon Insights. 

Leer hoe u kredietrapporten gebruikt om kredietwaardigheid te checken

Is het verstandig een bepaald bedrijf geld te lenen of een bepaalde klant op krediet te leveren? Onder welke voorwaarden? En welke klanten of klantgroepen bieden meer commercieel potentieel en zijn voor sales dus extra interessant? Een kredietrapport helpt u deze vragen te beantwoorden.