Graydon_Scores.jpg

De Graydon Rating

De Graydon Rating toont de mate van kredietrisico aan.

De AAA-rating is de hoogste rating en wijst op het laagst mogelijke risico. De C-rating is de zwakste rating en wijst op een zeer hoog rsicio. Bedrijven met een rating D verkeren in een staat van faillissement. NR betekent dat er geen rating vastgelegd kon worden omdat het bedrijf passief is. De kans op faillissement geeft aan hoe groot het risico is dat het bedrijf ernstige financiële problemen ondervindt en failliet gaat. Hoe lager het percentage hoe lager het risico.

Meer weten? Vul het formulier in, dan neemt één van onze specialisten meteen contact met u op.

Vul uw gegevens in

Snel en efficiënt beslissen op basis van eenvoudig te interpreteren scores.

Uit data valt een schat aan informatie te halen. Het komt erop aan de relevante data te verzamelen, te combineren, te analyseren en vervolgens om te zetten naar waardevolle inzichten. Bij voorkeur in de vorm van een eenvoudig te interpreteren score, die het mogelijk maakt om snelle en efficiënte beslissingen te nemen.

Integraties

Graydon beschikt over een enorme database met bedrijfsinformatie en (voorspellende) scores. Alle gegevens kunnen via API's ontsloten worden in uw eigen systemen. Eenmaal gekoppeld, hebben alle afdelingen binnen uw bedrijf meteen toegang tot de meest recente data. Kortom, met de API’s van Graydon integreert u snel en eenvoudig bedrijfsgegevens en scores in de systemen en de applicaties waar u vertrouwd mee bent.