Graydon_Scores.jpg

Graydon COVID-19 Impactscore

Welke van uw klanten kunnen een crisis doorstaan?

Het coronavirus heeft onze economie plots naar de keel gegrepen en heeft het aandeel kerngezonde bedrijven in onze economie flink verkleint. Weet u welke van uw klanten in staat zijn om zo een crisis op te vangen? Heeft u enig idee wat er nog van uw klantenportefeuille overblijft na de crisis?

Graydon ontwikkelde hiervoor de COVID-19 Impact Score, gebaseerd op de (gedeeltelijke of volledige) discontinuïteit van onze economie. De score geeft aan in welke mate een bedrijf een periode van verminderde activiteit of volledige sluiting kan doorstaan (bv. door een virus, door een aanslag, door wegenwerken, enz). In welke mate heeft het dus voldoende reserves om, in eerste instantie zonder externe (financiële) steunmaatregelen, deze periode te overleven? Geen voorspelling, maar een weerspiegeling van de harde realiteit.

Meer weten? Vul het formulier in, dan neemt één van onze specialisten meteen contact met u op.

Vul hier uw gegevens in

Snel en efficiënt beslissen op basis van eenvoudig te interpreteren scores.

Uit data valt een schat aan informatie te halen. Het komt erop aan de relevante data te verzamelen, te combineren, te analyseren en vervolgens om te zetten naar waardevolle inzichten. Bij voorkeur in de vorm van een eenvoudig te interpreteren score, die het mogelijk maakt om snelle en efficiënte beslissingen te nemen.

Integraties

Graydon beschikt over een enorme database met bedrijfsinformatie en (voorspellende) scores. Alle gegevens kunnen via API's ontsloten worden in uw eigen systemen. Eenmaal gekoppeld, hebben alle afdelingen binnen uw bedrijf meteen toegang tot de meest recente data. Kortom, met de API’s van Graydon integreert u snel en eenvoudig bedrijfsgegevens en scores in de systemen en de applicaties waar u vertrouwd mee bent.