man fraud

Graydon Detect & Onboarding

Voor een vlot en geautomatiseerd acceptatieproces.

Het onboardingproces is gericht op de acceptatie en het verwelkomen van nieuwe klanten. Het is de eerste stap in een succesvolle samenwerking. Dit proces begint al bij de beoordeling van nieuwe potentiële klanten. Is de kredietwaardigheid van deze partij toereikend om op tijd aan betalingen te voldoen? Hoe waarschijnlijk is het dat u te maken heeft met een frauduleuze partij? En handelt deze partij compliant?

Het gebruiksvriendelijke Graydon Detect & Onboarding (GDO) platform stelt u in staat deze drie elementen én eventueel data van externe leveranciers te combineren in één tool, met een enkele API-verbinding. De verschillende trajecten bepaalt u zelf, al mag u hiervoor uiteraard op onze ondersteuning rekenen. Vervolgens verloopt het gehele proces van onboarding geautomatiseerd.

U hoeft zich dus niet meer druk te maken om te schakelen tussen verschillende IT-systemen. Ook de tijdrovende handmatige controle van nieuwe potentiële klanten - op kredietwaardigheid, fraude of andere risico's - valt weg. Dit resulteert in een snelle en vlotte onboarding, wat bovendien de klanttevredenheid ten goede komt.

Meer weten? Vul het formulier in, dan neemt één van onze specialisten meteen contact met u op.

Vul uw gegevens in

Uw voordelen

  • Ontwerp uw gehele Know Your Customer flow via een gebruiksvriendelijk platform. Trajecten en scorecards kunt u op ieder gewenst moment maken, bekijken of wijzigen.
  • Bepaal zelf in welke gevallen u nog wel een handmatige controle wilt uitvoeren.
  • Verkort zowel IT-integratietijd als de gehele onboardingsprocedure, zodat u uw klanten kunt bedienen met een snelheid en efficiëntie die voorheen onmogelijk was.
  • Neem sneller nieuwe klanten aan en haal hiermee sneller nieuwe omzet binnen. Deze snelheid leidt bovendien tot een hogere klanttevredenheid.
  • Combineer krediet-, risico- en fraudemodules naar wens, en voeg eventueel ook data van externe partijen toe. Zo heeft u direct een betere fraudebeoordeling en een goede risicobeoordeling.
  • Integreer onboardingsprocessen over meerdere teams, locaties en databronnen om eenvoudig tot een uniforme werkwijze te komen binnen uw bedrijf.