Graydon_solution_analytics_marktanalyse.jpg

Graydon Marktanalyse

Inzicht in uw marktpositie en reële groeikansen.

Wilt u nieuwe markten aanboren of bestaande segmenten uitbreiden? Met de Graydon Marktanalyse brengt u per gewenst segment uw eigen positie, de belangrijkste cijfers en ontwikkelingen voor de toekomst in kaart.

Wilt u inzicht in uw marktpositie en de trends binnen deze markt? Wilt u weten hoe uw klantportefeuille eruit ziet en waar uw groeikansen liggen? Kies dan voor de Graydon Marktanalyse. 

De Graydon Marktanalyse wordt gemaakt aan de hand van uw klantdata. Deze data wordt gecombineerd met de Graydon database, zodat u een unieke analyse krijgt. Hierbij wordt er ook gekeken naar externe bronnen, die inzicht geven in de markt, de klant of omgevingsfactoren die invloed hebben op uw businesscase.

Met de analyse krijgt u onder andere inzicht in bijvoorbeeld het aantal starters, de financiële gezondheid van de markt, maar ook het groeipotentieel. De analyse bevat daarnaast een verdeling van het aantal klanten ten opzichte van de omzet die zij generen voor uw bedrijf. Dit geeft u een beeld van de marktsegmenten waar u goed in vertegenwoordigd bent en de segmenten waar u relatief gezien makkelijk nieuwe omzet kunt genereren. Een onschatbare bron van informatie om uw marketing- en salesstrategieën uit te tekenen.

Meer weten? Vul het formulier in, dan neemt één van onze specialisten meteen contact met u op.

Vul uw gegevens in

[VIDEO] Graydon Marktanalyse

De Graydon Marktanalyse geeft u antwoord op de volgende vragen:

  • Hoe ziet mijn markt eruit?
  • Wat is mijn positie in de markt?
  • Wat is mijn marktaandeel?
  • Wat is mijn omzet per sector/branche?
  • Waar zit groeipotentieel in mijn markt?
  • Op welke sectoren/branches kan ik mij het beste focussen?