Graydon_city_lights_data_integration_API.jpg

Agile Tester

Join our team!

Als agile tester ben jij van grote toegevoegde waarde. Samen met je collega’s werk je aan ons nieuwe dataplatform, waarmee we onze klanten nóg beter van dienst kunnen zijn. Je gaat werken in een deskundig team dat bestaat uit ontwikkelaars en testers, en je werkt in een informele werkomgeving in een open en collegiale sfeer.

Wat ga je doen in deze functie?

Als testspecialist binnen het DevOps & Testing team werk je mee aan de bouw van een volledig nieuw dataplatform in Oracle. We gaan van drie databases (één per land) met ieder hun eigen datamodel en businesslogica naar één geïntegreerde en geharmoniseerde omgeving. Je levert hierbij dagelijks een belangrijke bijdrage aan ons Graydon Data Integration (GDI) Scrum Team dat voor deze migratie verantwoordelijk is.

Jouw focus ligt op het testen van de database, hierdoor kunnen we de kwaliteit waarborgen. Je stelt testplannen, testscenario’s en regressietesten op. Je houdt testdocumentatie bij en stelt rapportages op. Continu zoek je naar optimalisatie en heb je de drive om opgezette testscripts te automatiseren. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies aan je collega’s en dit alles doe je in samenwerking met collega ontwikkelaars, testers en product-owners binnen Graydon.

Of je een interessante baan hebt? Nou en of! We maken gebruik van diverse technologieën zoals Oracle en SAS. Daarnaast krijg je volop ruimte om je ideeën te delen, nieuwe dingen te leren en jouw kennis van onder meer dataprocessen te vergroten. 

Wat bieden we jou?

 • Een contract voor 32 tot 38 uur per week, in eerste instantie voor bepaalde tijd.
 • Een marktconform salaris & een dertiende maand.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling en een reiskostenvergoeding. 
 • Een laptop en telefoon van de zaak. 
 • Ontwikkelmogelijkheden & coaching on the job.  
 • Flexibele werkplek, ook na de coronacrisis en flexibele werktijden.
 • Je werkt vanuit ons kantoor in Amsterdam-Zuidoost, in goede werkomstandigheden dat goed bereikbaar is met het ov 
 • Een afwisselende functie in een internationaal (Scrum) team waarin jouw persoonlijke inbreng wordt gewaardeerd

Wat verwachten we van jou?

Samen met jouw betrokken collega’s weet je test-uitdagingen tot een goed einde te brengen. Met jouw enthousiasme, brede kennis van testmethodes, kritische, ondernemende houding en sterke communicatieve vaardigheden, til jij de kwaliteit van de systemen waaraan je werkt naar een hoger niveau. Daarnaast vind je het belangrijk jezelf te blijven ontwikkelen en blijf je op de hoogte van de nieuwste trends in je vakgebied en deel je deze kennis en expertise graag met collega’s.

Jouw achtergrond en competenties

 • Een HBO werk & denk niveau met bij voorkeur een afgeronde studie op het gebied van IT, computer science, bedrijfskundige informatica of technische informatica. 
 • Je bent gecertificeerd als agile tester, in ISTQB en/of TMap.
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als tester in een professionele agile- en scrum-omgeving
 • Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring met (Oracle) database testing en SQL.
 • Je hebt ervaring met en interesse in de totale ontwikkelketen, van initiatie tot oplevering
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met HTML en JSON
 • Je bent communicatief vaardig
 • Je bent pro-actief, georganiseerd, accuraat en initiatiefrijk
 • Je bent een teamspeler
 • Je hebt een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal

Jouw team

Je gaat aan de slag bij het  team van Devops en Testing, dat bestaat uit elf ontwikkelaars en drie testers. Samen richten we ons op interessante uitdagingen, zoals de transitie van IBM naar Oracle, de ontwikkeling en inrichting van nieuwe platformen en de samenvoeging van drie databases naar één. In het specifieke GDI Scrum team waarbinnen je werkzaam zal zijn, werken we volledig agile en stemmen we dagelijks af hoe we het werk binnen onze Sprint zo goed als mogelijk voor elkaar krijgen. Uiteraard wordt binnen dit team eigen initiatief zeer gewaardeerd. Samen met de product-owner bepalen we de teamresultaten en je manager ondersteunt je waar nodig. De sfeer is open en informeel en zodra het weer kan, ontmoeten we elkaar weer op kantoor. Verder organiseren we regelmatig sociale activiteiten en vieren we jubilea en successen met elkaar!

Over Graydon: Next Generation Intelligence

Graydon gelooft dat transparantie het vertrouwen tussen zakenpartners versterkt. Als ondernemingen een goed beeld hebben van de mogelijkheden die er zijn en de risico’s die ze lopen, ontstaat samenwerking, worden deals gesloten en groeien ideeën uit tot realiteit. De effectiviteit van zakelijke beslissingen kan sterk beïnvloed worden door gebruik te maken van de juiste zakelijke informatie. Graydon streeft ernaar om haar klanten hierbij dagelijks te helpen. Deze financiële of commerciële bedrijfsinformatie van Graydon stelt bedrijven in staat om op risico’s te anticiperen en te verkleinen, helpt met compliance zaken en om de zakelijke reputatie te beschermen. Door trends en kansen in de markt tijdig te identificeren, kunnen bedrijven sneller inspelen op veranderingen in de markt, waardoor de concurrentiepositie verbetert.

Graydon zet data om in actiegerichte economische, financiële en commerciële inzichten die bedrijven in staat stellen om betere zakelijke beslissingen te nemen.

Samen werken we aan onze vier kernwaarden:  ‘We are trusted’ – ‘We are influential’ – ‘We are insightful’ en ‘We are one’. Hieruit ontstaat een uniek bedrijfs-DNA, dat zich kenmerkt door enthousiaste medewerkers en een toegankelijke organisatie. Dit stelt ons in staat om samen met onze collega’s de ultieme klantbeleving te creëren. We werken met betrouwbare informatie, maken het verschil, bieden inzichten én dit doen we met elkaar!

Kijk op onze website om meer te lezen over Graydon.

Reageren of meer informatie?

Herken jij jezelf in dit profiel en wil je reageren? Stuur dan jouw motivatie en cv naar majljan@compagnon.com. Of bel voor meer informatie met Magda Majljan, corporate recruiter, via 06 – 87 14 52 66.